WordPress scab webontwerp"

WordPress Webshops & Websites

WordPress is een open source platform gericht op gebruikersgemak met oog op de huidige webstandaarden. Van de 2.1 miljoen unieke websites in Nederland draait maar liefst 16.3% met WordPress.  WordPress wordt continu verder ontwikkeld en uitgebreid. Genoeg redenen om WordPress als de standaard te gebruiken. Scab is gespecialiseerd in het opleveren van op maat gemaakte WordPress websites die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

Producten verkopen in uw webshop

Uw eigen producten verkopen met Woocommerce. Woocommerce is het meestgebruikte e-commerce platform in de wereld. Al meer dan 20% van de webshops gebruikt Woocommerce! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw producten? Neem contact met ons op. We denken graag met u mee!

Iedere site zijn eigen uiterlijk

Er zijn geen beperkingen in de mogelijkheden om een WordPress site vorm te geven.

Zelf beheren

Met WordPress kunt u uw website zelf beheren. Teksten, foto’s, documenten en video’s worden door u op de website geplaatst. Maar ook de aanmaak van nieuwe pagina’s.

(Bijna) Oneindige functionaliteit

Elke WordPress site is met zogenaamde plugins uit te breiden met specifieke functionaliteit zoals een nieuwsbrief, webshop, agenda’s, fotoalbums en nog veel meer. Heeft u specifieke wensen? Vraag het ons en we bekijken de mogelijkheden.

WordPress & Zoekmachines, een goede combinatie

WordPress is zeer vriendelijk voor zoekmachines. Door de compactheid van de code, goede content, regelmatige updates en het zich houden aan webstandaarden, scoort een WordPress site uitstekend bij zoekservers.

Up-to-date blijven

De ontwikkelingen online gaan snel. De bron van WordPress is vrij en zo dragen wereldwijd vele programmeurs een steentje bij om WordPress veilig en up-to-date te houden.