Webontwerp

Webontwerp

Als klant heb je specifieke wensen, dus daarom is een maatwerk design voor ons vanzelfsprekend. De website moet er goed uitzien én gebruiksvriendelijk zijn. Het ontwerpen van een website is een vak apart en vraagt andere kennis dan het grafisch ontwerp van een printdesign, advertentie of folder. De inhoud, vorm en functionaliteit moeten naadloos op elkaar aansluiten. Door onze creativiteit, inlevingsvermogen en webervaring ontstaan zo mooie en functionele conversiegerichte websites.

Webshops

U wilt een webshop starten en bent op zoek naar webshop software? Of misschien heeft u al een webshop, maar wilt u vernieuwen? Of u nu een kleine shop begint of een shop met een miljoenenomzet, Scab vindt samen met u een passende succesvolle oplossing om uw klanten te bereiken.

Meer bezoekers naar uw website?

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) verbeteren wij uw website zodat deze op bepaalde zoekwoorden beter gevonden wordt. We zijn expert op gebied van het vindbaar maken van websites in zoekmachines. Door nauwe samenwerking met Lipperhey.nl weten we precies waar een website aan moet voldoen.

Scab Webontwerp werkt met de nieuwste webstandaarden en zijn gespecialiseerd  in het ontwikkelen van WordPress en Magento websites welke goed gevonden kunnen worden door zoekmachines. Kwaliteit, creativiteit en gebruiksvriendelijkheid staan voorop bij het ontwikkelen van onze websites.

Wat kun u verwachten van website van Scab Webontwerp

  • Webontwerp,  smaakvol en doelgericht;
  • Gebruiksvriendelijk surfen door de website, rendement telt;
  • Zoekmachinevriendelijk, vindbaarheid is essentieel;
  • Webstandaarden, topkwaliteit aan de hand van Lipperhey ;
  • Meten is weten, analyseer met Google Analytics;
  • Alles binnen handbereik, eenvoudig en snel websites beheren;
  • Responsive design, elk scherm verdient de juiste weergave.

Responsive design

Doordat we tegenwoordig vele schermformaten hebben, zijn er vele resoluties bijgekomen. Gebruikers bekijken websites op hun smartphones, tablets en desktop PC met elk hun eigen resolutie.

Met dat gegeven verdient elk formaat scherm de juiste weergave. Onze website zijn geschikt voor responsive design. Dit houdt in dat website automatisch reageert op het schermformaat en de juiste weergave toont.